PRODUK

PRODUK

  • Kumparan Aluminium
  • Lembaran Aluminium
  • Aluminium Foil Kab
  • Strip Aluminium
  • Lingkaran Aluminium
  • Cookware Aluminium

Babagan

BABAGAN AWAKE DHEWE

Zhejiang New Aluminium Technology Co., Ltd iki diadegaké ing panuntun dhumateng saka pamaréntah kanggo ngleksanakake strategi nasional "The Sabuk lan The Road" arep metu nalika kabeh donya ana ing krisis ekonomi ing 2008 .We are produksi aluminium ukuran lan perusahaan ekspor karo pasar lan dikarepake pelanggan minangka orientasi kita.
Kualitas tinggi, inovasi teknologi lan layanan minangka tujuan kita lan setya nggawe merek Cina sing apik banget. Markas kita ana ing Hangzhou, kanthi kerjasama karo pemerintah louyang, kita bebarengan nyekel telung pabrik aluminium ing Provinsi Henan.

ndeleng liyane
mission

KAREP

Kanggo nggawe Brand Cina misuwur kanggo materi aluminium kualitas dhuwur ing donya

  • Taun panyiapan

  • Lini produksi

  • Pabrik-pabrik

  • +

    Negara ekspor

  • Jumlah pegawe

PAWARTA

PAWARTA