ПРОИЗВОДИ

ПРОИЗВОДИ

 • Алуминиумски калем
 • Алуминиумски лим
 • Алуминиумска фолија
 • Алуминиумска лента
 • Алуминиумски круг
 • Алуминиумски садови за готвење

ЗА

ЗА НАС

Zhejiang New Aluminum Technology Co., Ltd е основана под водство на владата за да ја спроведе националната стратегија „Појасот и патот“ кога целиот свет беше во економска криза во 2008 година. Ние сме претпријатие за производство и извоз на алуминиум со побарувачка на пазарот и клиентите како наша ориентација.
Висок квалитет, технолошки иновации и услуга како наша цел и посветени на создавање на одличен кинески бренд. Нашето седиште е во Хангжу, со соработка со владата на Лоујанг, заеднички одржуваме три фабрики за алуминиум во провинцијата Хенан.

Гледај Повеќе
mission

МИСИЈА

Да се ​​создаде познат кинески бренд за висококвалитетни алуминиумски материјали во светот

 • Години на основање

 • Производствени линии

 • Фабрики

 • +

  Земјите извознички

 • Број на работници

ВЕСТИ

ВЕСТИ