PRODUKTET

PRODUKTET

 • Spirale alumini
 • Fletë alumini
 • Letër alumini
 • Shirit alumini
 • Rrethi i aluminit
 • Enë gatimi prej alumini

RRETH

PËR NE

Zhejiang New Aluminium Technology Co., Ltd, u krijua nën drejtimin e qeverisë për të zbatuar strategjinë kombëtare të "Rripit dhe Rrugës" duke dalë kur e gjithë bota ishte në krizën ekonomike në vitin 2008. Ne jemi një ndërmarrje në shkallë të prodhimit dhe eksportit të aluminit me orientimin tonë kërkesën e tregut dhe të klientit.
Cilësia e lartë, inovacioni teknologjik dhe shërbimi si qëllimi ynë dhe i përkushtuar për të krijuar markë të shkëlqyer kineze. Selia jonë është në Hangzhou, me bashkëpunim me qeverinë Louyang, ne së bashku mbajmë tre fabrika alumini në Provincën Henan.

shikoni më shumë
mission

MISIONI

Për të krijuar një markë të famshme kineze për materialet e aluminit me cilësi të lartë në botë

 • Vitet e themelimit

 • Linjat e prodhimit

 • Fabrikat

 • +

  Vendet eksportuese

 • Numri i punëtorëve

LAJME

LAJME