PRODUK

PRODUK

  • Aluminium Coil
  • Lambaran Aluminium
  • Aluminium Foil
  • Jalur Aluminium
  • Aluminium Circle
  • Aluminium Cookware

Ngeunaan

TENTANG KAMI

Zhejiang Anyar Aluminium Téhnologi Co., Ltd didirikan dina hidayah pamaréntah pikeun nerapkeun strategi nasional "The Beubeur jeung Jalan" bade kaluar nalika sakabeh dunya aya dina krisis ékonomi di 2008 .We mangrupakeun skala produksi aluminium sarta perusahaan ékspor. kalawan pasar jeung paménta konsumén salaku orientasi urang.
Kualitas luhur, inovasi téhnologis jeung jasa salaku Tujuan urang jeung komitmen pikeun nyieun unggulan markas brand.Our Cina aya di Hangzhou, jeung gawé babarengan jeung pamaréntah louyang, urang babarengan nyekel tilu pabrik aluminium di Propinsi Henan.

nempo leuwih
mission

MISI

Pikeun nyieun Brand Cina kawentar pikeun bahan aluminium kualitas luhur di dunya

  • Mangtaun-taun ngadegna

  • Jalur produksi

  • Pabrik-pabrik

  • +

    Nagara ékspor

  • Jumlah pagawe

WARTA

WARTA